de VolkskrantCuenta verificada

@volkskrant

Onafhankelijk, betrouwbaar, toegankelijk: volg de Volkskrant hier voor actualiteit, opinie, cultuur en meer. Mail: internet@volkskrant.nl. Webcare: 
Amsterdam
Se unió en abril de 2007
 

Tweets

  1. Vijf factoren die het succes van Duncan Laurence verklaren.
  2. Waarom in Somalië de ‘Europadag’ wordt gevierd.
  3. De Duitse Bondsdag heeft de Palestijnse organisatie BDS, die druk zet op Israël om zich terug te trekken uit de bezette gebieden, als antisemitisch veroordeeld. Wie zitten er achter de organisatie en valt haar inderdaad iets te verwijten?
  4. Waarom scoort Arcade zó goed, dat Duncan Laurence er het Songfestival mee heeft gewonnen? We luisterden nog eens goed, samen met singersongwriter Laurence.
  5. Na zijn overwinning op het Eurovisie Songfestival wordt Duncan Laurence overspoeld door felicitaties, van onder meer premier Mark Rutte en het koninklijk paar.
  6. Boeing heeft toegegeven dat er fouten zaten in de vluchtsimulator van de 737 Max. Piloten die hebben geoefend met de simulatiesoftware zijn daardoor niet goed voorbereid op vliegen in het toestel.
  7. Gastcolumn Thomas von der Dunk: ‘De vraag is of wij ons überhaupt wel kunnen veroorloven om voor minder kostbare klimaatdoelstellingen te kiezen.’
  8. Amerikaanse luchtvaartorganisatie FAA heeft luchtvaartmaatschappijen die over de Perzische Golf vliegen gewaarschuwd voorzichtig te zijn ‘vanwege de toegenomen militaire activiteiten en de toegenomen politieke spanningen in de regio’.
  9. Nederland wint het Songfestival, voor het eerst in 44 jaar, dankzij Duncan Laurence
  10. Shanice van de Sanden gaf voor Olympique Lyon twee beslissende voorzetten in de eindstrijd tegen een machteloos Barcelona, met een bijna onzichtbare Lieke Martens.
  11. Oostenrijkse kanselier stapt uit coalitie met rechts-nationalisten na Rusland-schandaal.
  12. De uitslag van de verkiezingen in Australië wijkt sterk af van de peilingen, die wezen op een overwinning van de sociaal-democratische Labor-partij.
  13. Nederland wint het Songfestival, voor het eerst in 44 jaar, dankzij Duncan Laurence
  14. Nederland krijgt 261 punten van het publiek en staat op een voorlopige eerste plaats
  15. Aan het einde van de jurystemmen heeft Nederland 231 punten en daarmee staat het op een derde plek. Nu is het tijd voor de televoters. Het kan nog
  16. Oostenrijkse kanselier stapt uit coalitie met rechts-nationalisten na Rusland-schandaal.
  17. Na tien seconden weet je het al: dit is een zomerhit uit 1996. Zonnig, uptempo, hier en daar een te quieres, een alegria, zelfs een la vida loca, en een vrolijk refrein met dito choreografie
  18. Visueel heeft Australië met deze acrobatische en Cirque du Soleil-achtige operette indruk gemaakt; in de favorietenlijstjes zit het land Nederland het dichtst op de hielen