NieuwsuurCuenta verificada

@Nieuwsuur

Zie. Vraag. Weet. Elke dag live op NPO 2 om 22:00  | News, current affairs & sports |  | 
Netherlands
Se unió en noviembre de 2009
 

Tweets

  1. Waarom Mark Rutte even op zijn lip beet? Lees het hier:
  2. Om 22.00 op : Oostenrijkse regeringscoalitie wankelt | Wie zijn die kennismigranten uit Oost-Europa? | Revalidatieartsen waarschuwen opnieuw voor extreem gebruik van lachgas
  3. De geliefde twitteraar is vannacht op 60-jarige leeftijd overleden. Hij verzond tal van tweets over het verloop van zijn ziekte, zijn bewondering voor verpleegkundigen en zijn naderende dood. interviewde hem in april:
  4. Om 22.00 op : Zorgen om Huawei over het nieuwe 5g-netwerk. Maar hoe veilig zijn de huidige netwerken? | Van zwaar bewerkt voedsel ga je meer eten | Roma en Sinti doorbreken de stilte over ‘de vergeten holocaust’
  5. Vind je dat jouw land migranten moet blijven opvangen bij een crisis? Nieuwsuur vroeg het aan Europeanen in Berlijn, Boedapest en Rome als onderdeel van een serie over migratie, solidariteit en macht Vandaag het eerste deel.
  6. Nederland trekt veel op met 'Hanzelanden' Ierland, Denemarken, Zweden, Finland, Litouwen, Letland en Estland. Die zijn voor een streng economisch beleid om zo de muntunie stabiel te houden. Maar zuidelijke EU-lidstaten vinden dat dit de eenheid in de unie ondermijnt.
  7. Extremisten vinden hun weg op alternatieve waar weinig regels gelden. En daar gaan ze naar believen hun gang. -right Lees ook:
  8. Moet je de hebben gereden om de Friese hoofdstad te besturen? Volgens sommige wel. In elk geval komt met Sybrand een eerbiedwaardig Fries in aan het roer. dook in de geschiedenis.
  9. Hoe reageert Sybrand en politiek Den Haag op Buma's vertrek naar ? Kijk nu :
  10. Wat betekent het vertrek van Sybrand () voor het én voor de ? Daarover zometeen CDA-watcher PG Kroeger.
  11. 22.00 .
  12. Wie wordt de burgemeester van ? Vanavond kijken, 22.00 uur .
  13. Sinds anderhalf jaar trekt Nederland in de veel op met Ierland, Denemarken, Zweden, Finland, Litouwen, Letland en Estland. Zuidelijke lidstaten vinden dat deze de eenheid in de unie ondermijnt.
  14. Nederland zou niet mee moeten aan het 'bashen' van , zegt de invloedrijke Chinese denker . Hij ziet de China-strategie van het kabinet als een stap in de verkeerde richting en spreekt van 'Koude Oorlog-denken':
  15. Gisteravond het interview met Rutte in over Europa en zijn aanval op gemist? Kijk het hier terug:
  16. "Oost-Europese landen zullen ook solidair moeten zijn", zegt premier over het asielbeleid van de EU.
  17. "Mijn denken over is verschoven", zegt premier . "Toen de MH17 werd neergehaald [...] merkte je dat je ingebed zit in de Europese Unie. De EU is ook belangrijk voor onze veiligheid."
  18. "De is de enige partij die ervoor kan zorgen dat niet de grootste wordt bij de Europese verkiezingen", zegt premier in . Kijk het interview met hier live:
  19. Als de grootste Nederlandse partij in het Europees Parlement wordt, is dat 'zeer schadelijk' voor ons land, zegt in .
  20. Premier Mark wil een debat met Thierry - op televisie, niet op Facebook zoals Baudet voorstelde. Kijk de uitzending met hier live: