David Fernàndez

@HiginiaRoig

Un entre tants. En les meves contradiccions, les meues esperances. Periodista de base . Coop57. Per no deixar-les a la intempèrie albergo esperances.
Indesinenter | Països Catalans
Se unió en mayo de 2011
 

Tweets

  1.  Tweet fijado
    El futur que tant els espanta arribarà. I Aleshores el que quedarà de nosaltres serà la confiança indestructible que vam mantenir durant la foscor. | John Berger
  2.   retwitteó
    La Campaña ( ) pide al que NO autorice tránsito y eventual carga de armas al barco saudí Bahri-Yambu que lleva munición belga para armas pequeñas y ligeras con riesgo uso en
  3.   retwitteó
    "Història i desobediència: la insubmissió al servei militar", 15 de maig a la Facultat d'Història de la Universitat de Barcelona. No us ho perdeu!
  4.   retwitteó
    Me preocupa que confundamos discursos con prácticas en tiempos de emergencia social y ecológica. Os dejo ahí unas reflexiones.
  5. Avui, comprar és un acte solidaritat contra les mil formes de la censura i la mordassa. Art per la llibertat d'expressió. Animo ta aurrera.
  6. Casi ná. Què valenta ets Badalona.
  7.   retwitteó
    No, jo no canto. Però això va de cantar junts. De recuperar l’orgull, plegats.
  8.   retwitteó
    Egiako argazkiak by . Mila esker.
     
  9.   retwitteó
    🎶 Que valenta ets ! Ovidi es troba amb Manolo Escobar per posar ritme a . Fruit de la col·laboració entre i surt aquest regal que perdurarà més enllà del . !
  10.   retwitteó
  11.   retwitteó
    Javier Ortizen () liburuarekin kazetaritza hobe baten aldeko testu asko irakurtzeko desiatzen. Beti ikasteko. Eskerrik asko . Eta baita eta Garbiñe Biurruni, bi hitzartze eder. Zorionak hiruroi.
  12.   retwitteó
    > Aflojen el monedero compas en apoyo del docu sobre la , desobediencia contra estructuras invasivas y machirulas del ejército, armamentismo o la mili obligatoria, a la que dijimos agur con el apoyo de la sociedad.
  13.   retwitteó
    "Javier Ortiz. Talento y oficio de un periodista" () Para engullirlo de golpe o saborearlo lentamente. Como gusten, pero no lo dejen pasar. Hoy se presenta en Donostia con , Garbiñe Biurrun y el editor de la joya: . Zorionak lanarengatik!
  14.   retwitteó
    ‼️ AVUI! Dona suport a la recollida de firmes en línia d'organitzacions, xarxes, col·lectius, en suport a les comunitats afectades per a l'Equador: Preparem juntes el 21 maig Dia Global i posem fi a la impunitat!
  15.   retwitteó
    15/5 a , la poeta recitarà acompanyada del guitarrista Dani Vega. Mentre esperem el dia, us convidem a escoltar el seu activisme poètic en defensa del poble palestí👇 5 poemes de :
  16. Ep, que això és ja. Arriba
  17.   retwitteó
    Últimes hores per aportar al i fer possible el llibre que celebra els 5 anys de Fira. Ja el teniu?
  18. OPINIÓN | El primer asalto, por Javier Pérez Royo via
  19.   retwitteó
    📘 "Javier Ortiz , talento y oficio de un periodista" liburuaren aurkezpena ( ) Parte hartzaileak: + + 📆 Maiatzak 10 ⌚ 19:00 🏠 Egia Kultur Etxea
  20.   retwitteó
    Hace 8 años nos dejó Ramón Fernández Durán. ¡Te echamos mucho de menos! Nos enseñó tanto de la globalización capitalista. ¿Qué diría hoy de las elecciones, el neofaschismo, Latinoamérica o el brexit y la quiebra del proyecto europeo incapaz de responder a la crisis civilizatoria?
  21.   retwitteó
    ✔Homenaje al periodista Javier Ortiz 📌Tres actividades 📆 10 y 11 de mayo 🏠 Centro Cultural Egia Información ->